Tapahtumat, 16.3.2023

Nuorten timantti -tapahtumassa puhutaan demokratiasta

Nuorten timantti -tapahtuman paneelikeskustelu käynnissä: kuvassa Isaac Sene, Zahra Karimy, Aurora Blomberg sekä lastenhallituksen Martta ja Otto.

Tarkoittaako demokratia globaalisti vain vaaleja ja äänestämistä? Mikä on nuorten rooli demokratian murroksessa ja miten nuoret voivat kehittää demokratiaa?

Lastenoikeusjärjestö Plan International Suomi tarjoaa koululaisryhmille mahdollisuuden osallistua 13–18-vuotiaille nuorille suunnattuun ilmaiseen Nuorten timantti -vaikuttamistapahtumaan 26.4.2023 klo 13–14.

Tänä vuonna Nuorten timantin teemana on demokratia. Tapahtumassa pohditaan panelistien ja nuorten kanssa demokratian globaaleja ja arkipäiväisiä kysymyksiä. Tapahtuma koostuu tunnin keskustelusta, sekä syventävästä oppimateriaalista ja työpajoista.

Ilmoita luokkasi mukaan jo nyt ja saat tuoreimmat päivitykset itse tapahtumasta, livestriimistä sekä oppimateriaaleista! 

MITEN MUKAAN?

Tapahtuma järjestetään Helsingin Tiivistämöllä keskiviikkona 26.4.2023 klo 13-14. Tapahtumaan on rajoitettu määrä paikkoja paikan päällä. Nuorten timanttia voi myös seurata livestriimin välityksellä tai itselle sopivampana ajankohtana videotallenteelta. Linkin livestriimiin ja tallenteeseen saa ilmoittautumalla mukaan. Ilmoittautumalla saat myös käyttöösi nuorten timantin oppimateriaalin, joka julkaistaan lähempänä tapahtumaa.