Tilaa lapsen oikeuksien lähettiläs vierailulle

Tilaa osallistava etä- tai ulkovierailu lapsen oikeuksista

Kutsu lapsen oikeuksien lähettiläs ilmaiselle vierailulle vetämään tunnin lapsen oikeuksista ja kestävästä kehityksestä! Lähettiläsvierailut ovat hyvä tapa tuoda vaihtelua opetukseen sekä käsitellä tärkeitä, opetussuunnitelman mukaisia globaalikasvatuksen teemoja.

Planin koulutetut lapsen oikeuksien lähettiläät vierailevat ensimmäisestä luokasta toiselle asteelle ikätason mukaisilla kokonaisuuksilla. Pidämme ulkovierailuja koronatilanteen salliessa tällä hetkellä Tampereella, Jyväskylässä, Oulussa ja Rovaniemellä sekä etäyhteyden kautta tunteja kaikkialla maassa.

Tilaa tunti luokallesi oheisella lomakkeella tai kysy lisää kouluyhteistyön koordinaattori Ronja Karkiselta (050-5173214, ronja.karkinen(at)plan.fi).

“Olen taas innolla pyytämässä ensikin vuonna vierailijaa teiltä! Kahdelta vuodelta on hyvät kokemukset asiantuntevasta ja osaavasta tuntivierailusta!”

“Tunti järjestettiin TEAMSissa ja kaikki toimi loistavasti. Kiitos, tämä kokemus rohkaisi jatkossakin kutsumaan etävieraita luokkaan.”

“Todella mahtavaa toimintaa ja hyvät tuntisuunnitelmat.”

– Opettajan palautteita