Tilaa lapsen oikeuksien lähettiläs vierailulle

Tilaa innostava kouluvierailu!

Kutsu lapsen oikeuksien lähettiläs vierailulle pitämään osallistava oppitunti lapsen oikeuksista, kestävästä kehityksestä tai tasa-arvokysymyksistä! Kouluvierailut ovat hyvä tapa tuoda vaihtelua opetukseen sekä käsitellä tärkeitä, opetussuunnitelman mukaisia globaalikasvatuksen teemoja.

Planin koulutetut lapsen oikeuksien lähettiläät vierailevat ensimmäisestä luokasta toiselle asteelle ikätason mukaisilla kokonaisuuksilla. Luokkahuoneissa järjestettävien vierailuiden lisäksi tarjolla on myös ulkona toteutettavia vierailuja sekä vierailuja etäyhteyden avulla. Koulujen lisäksi vierailemme myös muun muassa nuorisotaloilla, leireillä ja kerhoissa.

Vierailu on mahdollista tilata paikan päälle pääkaupunkiseudulla, Turussa, Tampereella, Jyväskylässä ja Oulussa sekä etäyhteyden kautta kaikkialla maassa.

Vierailujen teemoina ovat lapsen oikeudet ja kestävä kehitys, ilmastonmuutos, sukupuolistereotypiat, vihapuhe sekä toiselle asteelle suunnattu teematunti Tytöt kriisien keskellä.

Voit tilata lähettilään vetämään Ilmastopelin yläkoulun tai toisen asteen ryhmällesi. Peli on uudenlainen tapa käsitellä ilmastokriisiä roolikorttien avulla kansainvälisestä ja yhteiskunnallisesta näkökulmasta.

Kysy myös 4.–6. luokkalaisille suunnattua Lapsen oikeuksien kymppi -kokonaisuutta lähettilään vetämänä.

Tilaa ilmainen kouluvierailu oheisella lomakkeella tai kysy lisää: kotimaa(at)plan.fi.

“Olen taas innolla pyytämässä ensikin vuonna vierailijaa teiltä! Kahdelta vuodelta on hyvät kokemukset asiantuntevasta ja osaavasta tuntivierailusta!”

“Tunti järjestettiin TEAMSissa ja kaikki toimi loistavasti. Kiitos, tämä kokemus rohkaisi jatkossakin kutsumaan etävieraita luokkaan.”

“Todella mahtavaa toimintaa ja hyvät tuntisuunnitelmat.”

– Opettajan palautteita