Tilaa lapsen oikeuksien lähettiläs vierailulle

Tilaa osallistava vierailu lapsen oikeuksista

Kutsu lapsen oikeuksien lähettiläs vierailulle pitämään osallistava oppitunti! Lähettiläsvierailut ovat hyvä tapa tuoda vaihtelua opetukseen sekä käsitellä tärkeitä, opetussuunnitelman mukaisia globaalikasvatuksen teemoja.

Planin koulutetut lapsen oikeuksien lähettiläät vierailevat ensimmäisestä luokasta toiselle asteelle ikätason mukaisilla kokonaisuuksilla. Luokkahuoneissa järjestettävien vierailuiden lisäksi tarjolla on myös ulkona toteutettavia vierailuja sekä vierailuja etäyhteyden avulla.

Vierailu on mahdollista tilata paikan päälle pääkaupunkiseudulla, Turussa, Tampereella, Jyväskylässä, Oulussa ja Rovaniemellä sekä etäyhteyden kautta kaikkialla maassa.

Vierailujen teemoina ovat lapsen oikeudet ja kestävä kehitys, sukupuolistereotypiat, vihapuhe sekä toiselle asteelle suunnattu teematunti Tytöt kriisien keskellä.

Kysy myös 4. – 6. luokkalaisille suunnattua lapsen oikeuksien kymppi -kokonaisuutta lähettilään vetämänä.

Tilaa ilmainen oppitunti luokallesi oheisella lomakkeella tai kysy lisää kouluyhteistyön koordinaattori Ronja Karkiselta (050-5173214, ronja.karkinen(at)plan.fi).

“Olen taas innolla pyytämässä ensikin vuonna vierailijaa teiltä! Kahdelta vuodelta on hyvät kokemukset asiantuntevasta ja osaavasta tuntivierailusta!”

“Tunti järjestettiin TEAMSissa ja kaikki toimi loistavasti. Kiitos, tämä kokemus rohkaisi jatkossakin kutsumaan etävieraita luokkaan.”

“Todella mahtavaa toimintaa ja hyvät tuntisuunnitelmat.”

– Opettajan palautteita