Tilaa lapsen oikeuksien lähettiläs vierailulle

Tilaa osallistava etävierailu lapsen oikeuksista

Kaipaatko vaihtelua opetukseesi tai uutta näkökulmaa globaalikasvatukseen? Lapsen oikeuksia käsittelevät etätuntimme ovat saatavilla kaikkiin kouluihin ensimmäisestä luokasta toiselle asteelle.

Planin koulutetut lapsen oikeuksien lähettiläät tuovat tervetulleen lisän koulun globaalikasvatukseen. Etäyhteyden kautta pidettävät tunnit ovat saaneet erinomaista palautetta ja toimivat niin paikan päällä kuin etänä opiskeleville luokille. Tunneilla käytetään monipuolisia ja osallistavia menetelmiä lapsen oikeuksien ja kestävän kehityksen kysymysten pohtimiseksi yhdessä.

• Lapsen oikeudet (alakoulu, yläkoulu)
• Tytöt kriisien keskellä (lukio)

Ulkovierailut Tampereen, Oulun ja Rovaniemen alakoululaisille

Toteutamme toiminnallisia oppitunteja lapsen oikeuksista koulun pihalla tai lähiluonnossa niillä lähettiläspaikkakunnilla, joilla koronatilanne sen sallii.

Ulkovierailuissa yhdistyvät turvavälit, raikas ilma ja liikunnallinen toteutus ja ne ovat tarjolla alakoululaisille. Tällä hetkellä ulkovierailu on mahdollista tilata Tampereen, Oulun ja Rovaniemen alueilla.

Plan Suomen Globaalikoulun teemat liittyvät tiiviisti perus- ja lukio-opetuksen opetussuunnitelmien arvoihin ja aihekokonaisuuksiin sekä ainekohtaisiin opetussuunnitelmiin.

Tunnit ovat vastaanottajalle maksuttomia. Tunnin voi tilata oheisella lomakkeella. Voit kysyä lisää kouluyhteistyön koordinaattori Ronja Karkiselta (050-5173214, ronja.karkinen(at)plan.fi).

“Olen taas innolla pyytämässä ensikin vuonna vierailijaa teiltä! Kahdelta vuodelta on hyvät kokemukset asiantuntevasta ja osaavasta tuntivierailusta!”

“Tunti järjestettiin TEAMSissa ja kaikki toimi loistavasti. Kiitos, tämä kokemus rohkaisi jatkossakin kutsumaan etävieraita luokkaan.”

“Todella mahtavaa toimintaa ja hyvät tuntisuunnitelmat.”

– Opettajan palautteita