Ota yhteyttä

Onko sinulla mielessä kysymys, palaute tai yhteistyöehdotus? Olethan meihin yhteydessä!
Tässä Globaalikoulun tiimin yhteystiedot.

 

Minna Mannert
Ohjelmapäällikkö

+358 50 477 8744
minna.mannert[at]plan-international.org

”Vastaan Globaalikoulun kokonaisuudesta ja kehittämisestä. Työhöni kuuluu lisäksi kansainvälinen kouluyhteistyöprojekti Ugandan ja Suomen välillä sekä globaalikasvatukseen liittyvä vaikuttamistyö. Toimin myös kouluttajana. Minuun voit olla yhteydessä yleisesti Globaalikoulun toimintaan, kehittämiseen ja yhteistyökumppanuuksiin liittyen.”


Leena Honkasalo
Globaalikasvatuksen asiantuntija

+ 358 50 562 8470
leena.honkasalo[at]plan-international.org

“Vastaan opettajien täydennyskoulutuksista – sekä lyhytkestoisista tilauskoulutuksista että pitkäkestoisista koulutuskokonaisuuksista – ja toimin kouluttajana. Kehitän myös oppimateriaalia koulujen globaalikasvatuksen tueksi. Vastaan mielelläni kaikki kysymyksiin opettajankoulutuksiimme liittyen!”


Ronja Karkinen
Lähettilästyön ja vapaaehtoistoiminnan koordinaattori

+358 50 517 3214
ronja.karkinen[at]plan-international.org

“Vastaan kouluvierailutoiminnastamme. Minun kauttani voi pyytää lapsen oikeuksien lähettilään vierailulle. Keskustelen mielelläni koulullenne sopivan vierailukokonaisuuden koostamisesta.”


Kaisa Yrtti
Ohjelma-assistentti

+358 50 478 2102
kaisa.yrtti[at]plan-international.org

”Vastaan Globaalikoulun uutiskirjeestä sekä valokuvanäyttelyiden, kouluvierailuiden ja opetusmateriaalien tilauksista. Lähetäthän tilauksesi lomakkeella (vierailut ja materiaalit) tai sähköpostitse osoitteeseen kotimaa(at)plan.fi, niin saat minulta postia!”


Linda Massa
Globaalikasvatuksen suunnittelija

+358 40 708 7121
linda.massa[at]plan-international.org

”Suunnittelen ja kehitän Globaalikoulun oppimateriaaleja ja koulutuksia. Otan mielelläni vastaan palautetta materiaaleistamme!”