Ota yhteyttä

Onko sinulla mielessä kysymys, palaute tai yhteistyöehdotus? Olethan meihin yhteydessä!
Tässä Globaalikoulun tiimin yhteystiedot.

Henkilökuva: Minna Mannert

Minna Mannert

Ohjelmapäällikkö

“Vastaan globaalikoulun kokonaisuudesta ja sen kehittämisestä. Toimin myös opettajien ja lähettiläiden kouluttajana. Työhöni kuuluu myös globaalikasvatukseen liittyvä vaikuttamistyö ja toimintaa kansainvälisissä verkostoissa. Minuun voit olla yhteydessä yleisesti globaalikoulun toimintaan, aineistoihin ja yhteistyökumppanuuksiin liittyen.”

+358 50 477 8744 minna.mannert@plan-international.org
Henkilökuva: Ronja Karkinen

Ronja Karkinen

Lähettilästyön ja vapaaehtoistoiminnan koordinaattori

“Vastaan kouluvierailutoiminnastamme. Minun kauttani voi pyytää lapsen oikeuksien lähettilään vierailulle. Keskustelen mielelläni koulullenne sopivan vierailukokonaisuuden koostamisesta.”

+358 50 517 3214 ronja.karkinen@plan-international.org
Henkilökuva: Mari Tapio

Mari Tapio

Globaalikasvatuksen suunnittelija

”Vastaan globaalikoulussa opettajien ja kasvattajien täydennyskoulutusten suunnittelusta, seurannasta ja arvioinnista sekä kouluttamisesta. Työhöni kuuluu myös materiaalien suunnittelua ja kehittämistä sekä hankkeiden suunnittelua ja koordinointia. Minuun voit olla yhteydessä globaalikoulun koulutuksiin ja materiaaleihin liittyen.”

+358 50 476 4361 mari.tapio@plan-international.org

Tilaa globaalikoulun uutiskirje

Lasten oikeuksien lähettiläs pitämässä tuntia luokalle.

Työssämme tapahtuu

Vietämme lapsen oikeuksien viikkoa 20.11. alkaen

Lapsen oikeuksien viikkoa vietetään jälleen 20. – 26.11.2023 Tänä vuonna viikon teemana on lapsen oikeus…
Uutiset, 12.10.2023

Haku Planin lastenhallitukseen auki!

Tunnetko vaikuttamisesta kiinnostuneen nuoren? Haku Planin lastenhallitukseen on nyt auki ja etsimme yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta innostuneita uusia lastenhallituslaisia. Hakea voivat kaikki 11–16-vuotiaat (syntyneet 2007–2012) nuoret. Aikaisempaa kokemusta vaikuttamisesta ei tarvitse olla –  pelkkä kiinnostus riittää!  Planin lastenhallitus on nuorten vaikuttajaryhmä, johon kuuluu kaksikymmentä 11–18-vuotiasta nuorta eri puolelta Suomea.  

Lataa Tyttöjen päivän materiaali alakouluille!

Tyttöjen päivää vietetään 11.10. Tänä vuonna tyttöjen päivänä nostetaan esiin urheilun vaikutus tyttöjen aseman ja oikeuksien edistäjänä. Voit ladata olympialaisten tehtävät ja teemaan sopivan aamunavauksen täältä: https://www.globaalikoulu.net/materiaalit/tyttojen-paiva-2023-teemana-urheilu. Lisää tietoa tyttöjen päivän teemasta ja osallistumismahdollisuuksista löydät Planin verkkosivuilta.