Kouluvierailut Uutiset, 26.9.2022

Kouluvierailija-verkosto sai vahvistusta

Lasten oikeuksien lähettiläs pitämässä tuntia.

Mukavan syksyisen viikonlopun tulos: koulutukseemme osallistui 24 uutta lapsen oikeuksien lähettilästä, jotka ovat nyt valmiita toimintaan!  Tervetuloa joukkoomme!

Planin lapsen oikeuksien lähettiläät vierailevat peruskouluissa ja toisen asteen oppilaitoksissa sekä myös nuorisotaloilla, leireillä ja kerhoissa. Kaikki vierailut räätälöidään ikätason ja tilaajan toiveiden mukaan. Vierailu on mahdollista tilata paikan päälle pääkaupunkiseudulla, Turussa, Tampereella, Jyväskylässä ja Oulussa sekä etäyhteyden kautta kaikkialla maassa. Uusia lähettiläitä on nyt kaikilla näillä paikkakunnilla.

“Lähettilästyön avulla koulut saavat helposti ja kiinnostavasti käsiteltyä tärkeitä opetussuunnitelman teemoja”, sanoo lähettilästyön koordinaattorimme Ronja Karkinen.

Kiinnostaisiko sinua saada vierailija vetämään osallistava työpaja lapsen oikeuksista, tasa-arvosta tai vaikkapa ilmastonmuutoksesta? Ole yhteydessä Ronjaan (050 517 3214, ronja.karkinen(at)plan-international.org) tai tilaa vierailu: https://www.www.globaalikoulu.net/lahettilaat/ .

Opettajien palautetta vierailuista:

“Jokainen kokonaisuus oli hyvin suunniteltu ja lähettiläs oli aivan upea!”

“Ihan mahtavaa toimintaa ja upeita lähettiläitä. Ihana kun pääsi livenä vierailija koululle.”

“Monipuoliset opetusmenetelmät tekivät tunneista onnistuneen kokonaisuuden joka tunti.”

Lapsen oikeudet ovat lähettilästyön punainen lanka.
pino kirjoja, joiden päällä omena, kyniä ja kirjanpalikat pöydällä
Uutiset, 24.3.2023

Globaalikasvatuksen suunnittelijana aloitti Mari Tapio

Globaalikoulun tiimi on saanut jälleen vahvistusta, sillä helmikuun alussa meillä aloitti uutena globaalikasvatuksen suunnittelijana Mari…
Nuorten timantti -tapahtuman paneelikeskustelu käynnissä: kuvassa Isaac Sene, Zahra Karimy, Aurora Blomberg sekä lastenhallituksen Martta ja Otto.
Tapahtumat, 16.3.2023

Nuorten timantti -tapahtumassa puhutaan demokratiasta

Tarjoamme koululaisryhmille mahdollisuuden osallistua 13–18-vuotiaille nuorille suunnattuun ilmaiseen Nuorten timantti -vaikuttamistapahtumaan 26.4.2023 klo 13–14.
Uutiset, 25.1.2023

Vertaistukiryhmä Suomeen muuttaneille tytöille starttaa helmikuussa pääkaupunkiseudulla

Plan International Suomen uudet Voimanaisia-ryhmät käynnistyvät helmikuussa ja osallistujia haetaan nyt!Äiti-tytär -hanke on suunnattu 10-16…