Koulutukset Uutiset, 5.6.2023

Opettajien ja kasvattajien koulutuksia syksyllä 2023

Globaalikoulu tarjoaa syksyllä eripituisia maksuttomia koulutuksia yhdenvertaisuuden, tasa-arvon ja kestävän kehityksen edistämisen tueksi. Koulutukset on suunnattu erityisesti perusopetuksen ja toisen asteen koulutuksen opettajille ja kasvattajille. Seuraaviin koulutuksiin ilmoittautuminen on jo auennut – varaa paikkasi nyt:

  • Sukupuolinormit ja sateenkaarinuorten kohtaaminen, 7.9. ja 14.9. klo 16:00-17:30 verkossa. Koulutus on tarkoitettu liikunnan ja terveystiedon opettajille ja se toteutetaan yhdessä Setan ja Liikunnan ja Terveystiedon Opettajat LIITO ry:n kanssa. ILMOITTAUTUMISAIKA PÄÄTTYNYT.
  • Yhdessä kohti yhdenvertaista koulua, Tampere 21.9., 26.10. ja 16.11. klo 9:00-15:00. Kouluksesta saat vinkkejä tasa-arvo ja yhdenvertaisuussuunnitteluun sekä suunnitelmien käytännön toimeenpanoon, tietoa sukupuolitietoisesta kasvatuksesta ja antirasistisesta pedagogiikasta sekä konkreettisia esimerkkejä siitä, miten koulun toimintakulttuuria voi kehittää yhdenvertaisempaan ja inklusiivisempaan suuntaan. Maksuton koulutus on opetushallituksen rahoittama opettajien täydennyskoulutus. ILMOITTAUTUMISAIKA PÄÄTTYNYT
  • Yhdenvertaisia kohtaamisia, 4.10. klo 13:00-15:30 verkossa. Koulutus toteutetaan yhdessä Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintoviraston kanssa. Lue lisää ja ilmoittaudu AVI:n sivuilla.
  • Näkökulmaksi tasa-arvo!, 5.10. klo 13:00-15:30 verkossa. Koulutus toteutetaan yhdessä Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintoviraston kanssa. Lue lisää ja ilmoittaudu AVI:n sivuilla.
  • Globaali näkökulma seksuaali- ja lisääntymisterveyteen ja –oikeuksiin  10.10. klo 16-18 verkossa. Koulutus on suunnattu terveystiedon opettajille ja se toteutetaan yhdessä Liikunnan ja Terveystiedon Opettajat LIITO ry:n kanssa. Lue lisää ja ilmoittaudu LIITO ryn verkkosivuilla.

koulutus omaan oppilaitokseen tai kuntaan?

Eikö syksyn kalenterista löytynyt sopivaa koulutusta? Voit tilata koulutuksen yhdenvertaisuus-, tasa-arvo- ja kestävä kehitys -teemoista myös omaan oppilaitokseesi tai kunnan opettajien koulutuspäivään. Koulutukset ovat tilaajalle maksuttomia ja soveltuvat veso-koulutuksiksi. Kaikki koulutuksemme on mahdollista toteuttaa sekä verkko- että läsnäkoulutuksina. Syksyn 2023 koulutuskalenteri on täynnä, mutta keväällä on tilaa. Koulutustilaukset ja -tiedustelut hoituvat kätevimmin laittamalla sähköpostia osoitteeseen kotimaa@plan.fi