Uutiset, 24.3.2023

Globaalikasvatuksen suunnittelijana aloitti Mari Tapio

pino kirjoja, joiden päällä omena, kyniä ja kirjanpalikat pöydällä

Globaalikoulun tiimi on saanut jälleen vahvistusta, sillä helmikuun alussa meillä aloitti uutena globaalikasvatuksen suunnittelijana Mari Tapio. Tehtävässään Mari kouluttaa ja tukee opettajia ja kasvattajia globaalikasvatustyössä sekä tuottaa heille aiheeseen liittyviä materiaaleja. Marilla on vahva kokemus koulutussuunnittelusta ja nuorten parissa toimivien kasvattajien täydennyskoulutuksista, ja häntä kiinnostavat erityisesti kestävän kehityksen teemat sekä nuorten osallisuus ja vaikuttaminen. 

Planissa Mari pitää etenkin sitä, että työssä on mahdollisuus edistää välillisesti lasten ja nuorten hyvinvointia ja vaikuttamismahdollisuuksia sekä Suomessa että globaalisti.️ “Tyttöjen oikeudet ovat minulle tärkeitä, ja on mahtavaa päästä Planilla omassa työssä vaikuttamaan myös niihin. Plan on vaikuttava, dynaaminen ja ajassa kiinni oleva toimija, ja Planin Globaalikoulu taas sen pieni, mutta pippurinen opettajien ja kasvattajien tukiyksikkö. Upeaa päästä osaksi tätä porukkaa!” 

Ole rohkeasti Mariin yhteydessä opettajien ja kasvattajien koulutuksista. Kaikkien Globaalikoulun työntekijöiden yhteystiedot löytyvät Ota yhteyttä -sivulta.